Educació no repetirà el sistema de les targetes menjador el curs que ve, que rebien més de 1.200 famílies garrotxines

El Departament d’Educació no tornarà a utilitzar targetes moneder per a l’alumnat amb beques menjador, el curs vinent. Si hi ha confinaments parcials durant el curs escolar, el Govern repartirà menjar a les famílies beneficiàries.

A la Garrotxa més de 1200 famílies amb beques menjador han fet ús de les targetes moneder durant la pandèmia. El Govern veu l’opció de les targetes moneder com la millor opció en cas de confinament total, però NO si les quarantenes són selectives o parcials, com podria ser el cas a partir del mes que ve. Així doncs, si algun centre ha de tancar o si algun grup estable ha de posar-se en quarentena, el que es farà és portar-los el menjar a casa:

Josep Bargalló Conseller d’Educació :  Prioritzarem fer el menjar i repartir-lo a les famílies. Només tornaríem a les targetes moneder si això no es pogués fer. Però fins i tot a les escoles sense cuina s’ha parlat amb els responsables del menjador perquè es continués fent.