El Club Tennis Olot vol fer un salt competitiu en la vessant esportiva de l’entitat

El Club Tennis Olot ja ha començat a treballar de cares el curs vinent i s’ha marcat un objectiu clar. El club vol incrementar la competivitat en l’àmbit esportiu, encara que l’entitat accepta que la incertesa per la pandèmia no desapareixerà la temporada vinent.

Ignasi Vila, director del Club Tennis Olot: “A nivell esportiu, es vol donar un pas endavant, fer un salt qualitatiu. S’està treballant amb mesures per intentar que així sigui. Pensem que el Club Tennis Olot és i ha de ser una referència”.

El CTT Olot ha aconseguit aquesta temporada el campionat de la Lliga Catalana gironina en la seva divisió plata. L’equip format per Dani Granged, Aleix Prunés, Josep Maria Coma i Eloi Coma, van obtenir la victòria a casa del CT Girona per 1-3. A més, l’equip masculí +30 del club olotí ha aconseguit pujar a la categoria d’or. Aquests resultats van en consonància amb l’objectiu que persegueix el club per la temporada vinent.

x