El subgrup de Segona B de la UE Olot podria tenir 11 equips

Cinc grups diferents, repartits per proximitat geogràfica: és la principal hipòtesi amb la que treballa la Federació Espanyola de Futbol, segons el periodista especialitzat en Segona B Ángel Garcia, on la Unió Esportiva Olot estaria dins un altre subgrup amb els onze equips catalans.

Això provocaria que l’Olot hagués de jugar en un dels subgrups de proximitat amb més equips, després de passar de 80 a 102 equips a tota la Segona B en una temporada atípica. La proposta no és oficial, i els clubs segueixen expectants davant el que consideren que és improvisació de la Federació Espanyola. En declaracions a L’Esportiu, el migcampista de l’Olot Eloi Amagat recorda que hi ha molts professionals al voltant dels clubs de Segona B, alguns d’ells lluny de les seves cases, que només tenen aquesta font d’ingressos i els dubtes agreugen la situació.

x