Sant Jaume de Llierca adquireix una antiga fàbrica de mitjons per fer-hi la seu de la Brigada Municipal

Molts veïns i veïnes de Sant Jaume de Llierca havien treballat en aquesta nau industrial, l’antiga fàbrica de mitjons del municipi. Porta algunes dècades tancada, però ara tindrà un nou ús: serà la seu de la brigada municipal.

L’Ajuntament ha arribat a un acord amb la propietat per la seva compra, per valor de 115.000 euros, i la reforma de les instal·lacions tindrà un cost de 60.000 euros més. Feia temps que el consistori buscava un espai d’aquestes característiques, amb una ubicació idònia al nucli urbà.

Jordi Cargol, alcalde de Sant Jaume de Llierca: “Està molt cèntric, i això està molt bé. A més la finca és molt gran, i costava trobar un espai d’aquestes dimensions que pogués tenir ús per a la Brigada Municipal. És una bona notícia.”

Es preveu que a la tardor es puguin dur a terme els treballs d’acondicionament de la nau, per tal que el trasllat de la brigada sigui una realitat el 2021. Amb la nova seu, es podran iniciar els processos d’enderroc del Sindicat, l’antic local, per destinar els terrenys a la construcció del nou centre social de Sant Jaume.

 

x