Beuda i els seus nuclis celebren enguany les festes majors als restaurants del poble

Per aquestes dates ja s’haurien d’haver celebrat al municipi de Beuda una bona part de les festes majors dels seus diferents nuclis, com és el cas de la festa central, la de Sant Feliu de Beuda, i la de Sant Pere, al nucli de Lligordà. La que seguia ara era la Festa del nucli de Segueró, i a mitjan d’octubre la de Palera. Però la crisi del Coronavirus ha impedit la celebració que uneix els habitants d’aquesta zona de l’Alta Garrotxa. Sense actes, l’ajuntament ha decidit enguany engegar una iniciativa que té a veure a amb els restaurants de la zona.

Miquel Riu, regidor de cultura i serveis públics Ajuntament de Beuda: Com que ens sabia molt greu no fer cap activitat per festa major vam tenir la idea de fer un tiquet pels empadronats de Beuda per fer ús fins el 15 d’octubre i fer un àpat a tres restaurants del nostre municipi.

Així doncs els beudanencs i beudanenques que ho desitgin podran celebrar, d’una manera diferent, en forma d’àpat, la seva festa major al restaurant La Guixera, el Restaurant Montserrat Can Marcelino del nucli de Beuda i el Restaurant El Claustre de Palera. Una iniciativa que agradat als establiments, donat que amb la crisi han vist reduïda la seva clientela.