El grup Perú Ritmos y Costumbres serà a l’Ésdansa en substitució de Elai Alai de Portugalete

No hi haurà nit de dansa basca al 38è Festival Ésdansa de Les Preses. L’organització ha hagut de substituir el grup Elai Alai de Portugalete, que després de cancel·lar el Festival Internacional de Folklore de la seva localitat, ha comunicat que no viatjarà a la Garrotxa a causa de la COVID-19. La seva decisió ha permès incorporar les danses internacionals al programa d’enguany. La nit de dissabte 22 d’agost serà finalment per la dansa peruana, a càrrec del grup Perú Ritmos y Costumbres, una companyia cultural amb seu a Barcelona que compta amb més de 15 anys de trajectòria.

El públic que ja havia adquirit l’entrada per la Nit de Dansa Basca té la possibilitat de mantenir-la i veure la nova proposta del programa, o bé demanar la devolució a l’oficina del festival o enviant un correu a info@esdansa.cat. Tot i els canvis ocasionats per la situació sanitària, el Festival Ésdansa se celebrarà del 20 al 23 d’agost a les Preses amb totes les mesures de prevenció i seguretat. Això fa necessari reservar prèviament la localitat fins i tot en els espectacles gratuïts, per poder fer el control d’assistents.

 

Deixa un comentari