La Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts es farà virtual el 19 d’agost

El passat mes de març s’havia de celebrar la Cursa de la Dona de Sant Joan les Fonts, però el confinament pel coronavirus en va impedir la seva celebració. Ara, però, finalment es podrà córrer: serà el proper 19 d’agost, i es desenvoluparà de forma virtual. No tindrà el format habitual amb sortida i arribada en un punt concret, sinó que cadascú es pot adaptar el recorregut i la disciplina segons les seves possibilitats.

Enric Giralt, Vicepresident Nzuri Daima: “Tothom la pot córrer, de qualsevol edat i de qualsevol forma. Inclòs si es vol fer amb bicicleta o nedant. El que és important és participar de l’activitat solidària.”

Els organitzadors, l’entitat Nzuri Daima, fa coincidir la celebració de la cursa amb el Dia Internacional per l’Assistència Humanitària. Amb els ingressos recollits s’humanitzarà UCIs, hospitals i Centres d’Atenció Primària, amb la voluntat de cuidar dels sanitaris i dels que en requereixen la seva assistència.

Enric Giralt, Vicepresident Nzuri Daima:”És un gest més gran del que sembla. Ens unim tots per un fi comú que és per a tots. Tothom tenim amics que han patit d’alguna manera amb aquest confinament.”

Un cop fet la cursa, on es recomana fer set quilòmetres, es convida als participants a compartir-ho per xarxes socials. Les inscripcions es poden fer a través del web curses.cat.