La lliga de bàsquet de Tercera Catalana masculina arrencarà a mitjans d’octubre

La Federació Catalana de Bàsquet comença a fer públics els calendaris de competició de la propera temporada. Els primers a saber quins partits disputaran són els equips garrotxins de categories nacionals.

El derbi de Tercera masculina

Destaca el derbi que per primer cop disputaran el Club de Bàsquet Vall d’en Bas contra l’Escola Pia, en l’any d’estrena dels olotins a la Tercera Catalana masculina. La lliga arrencarà el 17 d’octubre, i el partit que els enfrontarà serà el 19 de desembre a la Vall, i el 17 d’abril a la capital garrotxina.

Els altres clubs, a l’espera

Els calendaris es van coneixent a comptagotes, i de moment, encara no es sap la planificació completa de la Tercera femenina, on hi ha la Pia, el Vall d’en Bas i també el Club Bàsquet Olot.

x