Santa Pau comença avui una festa major adaptada a la situació sanitària actual

Des d’avui i fins diumenge Santa Pau celebra la seva Festa Major, enguany sense cercavila infantil, Ball Pla, elecció de l’hereu i la pubilla ni actes de nits ni barra, donada la situació de pandèmia que estem vivint. Gairebé una vintena d’actes els quals el públic haurà de gaudir asseguts, amb distància i mascareta, i amb reserva prèvia, donat que a la plaça major no hi podran superar les tres-centes persones. És per això que a la  plaça de baix s’hi habilitarà una pantalla gegant, perquè més gent pugui gaudir del playback i del concert de la Principal de la Bisbal. Es podrà gaudir d’una gran varietat de concerts, des dels de rock pop, amb el grup local ‘Dilema, a blues o flamenc.

 Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Un format més separat, repartit, que la gent pugui trobar aquell tipus de música que li agradi més. Així un potser va a un concert i un altre veí a una altre.

I per poder gaudir de la nit, des de casa, l’ajuntament ha programat una proposta que es podrà seguir des del balcó de casa.

Sandra Batlle, regidora de cultura Ajuntament Santa Pau: La novetat és el balconing aquest any. tothom des de casa seva podrà escoltar el Dj Sweet Dreams mentre sopa amb la seva família o amics. Fer la festa des de casa.

La festa també comptarà amb actes familiars, com l’espectacle de Toti Toronell o la presentació d’un llibre que ha fet un veí del poble, entre altres propostes, que es poden trobar a la pàgina web de l’ajuntament.

x