Busquen una dona de 39 anys desapareguda a Sadernes

Des de primera hora del matí està en marxa un dispositiu dels serveis d’emergències per localitzar una persona desapareguda a la Garrotxa.


Es tracta d’una dona de 39 anys, de la qual no es tenen notícies des d’ahir. Segons informen els Bombers al seu compte de Twitter, tenia experiència a la muntanya, i hauria anat sola a fer rutes per la zona de Sadernes i Sant Grau, al terme municipal de Sales de Llierca. Hi treballen 14 dotacions de Bombers, que estan resseguint pistes i corriols per la banda del Bassegoda i també la de Talaixà. Ho fan amb mitjans aeris, el Grup de Recolzament d’Actuacions especials, GRAE subaquàtic i els gossos de venteig i rastreig del Grup Caní de Recerca, a més dels Mossos d’Esquadra. El punt de control del dispositiu s’ha establert al camp de futbol de Montagut i Oix.

 

 

 

x