Eduard Canimas torna al directe aquest diumenge al Parc Nou d’Olot

El cicle Música al Parc Nou continua la seva aposta per la música garrotxina aquest cap de setmana. El 16 d’agost aquest espai bucòlic de la ciutat acollirà l’actuació d’Eduard Canimas, cantautor de Sant Feliu de Pallerols, que revisarà els seus darrers discos, Sagrat Cor i Un pam de net, en un viatge entre la cançó intimista d’autor i el rock més vibrant.

Eduard Canimas, músic i cantautor: Cada concert que faig el gaudeixo molt, aquest que farem a Olot em fa molta il·lusió perquè el primer concert que vam fer va ser a la sala Torín, han passat dos anys, i m’agrada tocar aquí.

L’accés al concert és gratuït, a partir de les 18.30, però cal reservar la localitat prèviament al web d’Olot Cultura. El cicle Música al Parc acabarà diumenge 22 d’agost amb el concert de l’Home del Principi, el garrotxí Joan Bramon.

x