El turisme rural ha notat menys la crisi del coronavirus i La Garrotxa n’és un exemple

Malgrat la Covid 19 hagi suposat una patacada al turisme en tots els sentits, hi ha tipologies molt concretes de turisme que estan superant, i amb nota, les dificultats que porta ja no només la crisi sanitària sinó també l’econòmica que estem passant. Un turisme sostenible, de natura i en molts casos familiar, que s’allunya de les grans aglomeracions i que es duu a terme a entorns rurals molt concrets, així ho demostren les dades i les sensacions d’algunes de les 80 cases que formen part de l’Associació Garrotxa Rural.

Conxa Jufresa, propietària Mas Cantallops de Santa Pau i membre de Garrotxa Rural: El turisme rural va tenir una patacada forta per Setmana Santa quan es va anul·lar tot, però a partir del juny es va animar, gràcies a la nostra bona feina i als grups bombolla, de proximitat. El mes d’agost està anant molt bé, el setembre les previsions pinten bé i esperem que això s’allargui a la tardor, que és la temporada forta aquí a La Garrotxa. Tenim un percentatge bo de reserves, i la molta de la gent quer a la primavera ens van anular la reserva, l’han passat a la tardor.

En el cas concret de la Conxa i el seu allotjament rural, el Mas Cantallops de Santa Pau, valora positivament el compliment de les normes i protocols sanitaris per part dels visitants, per tal que ells, com a propietaris, puguin estar segurs que treballen correctament.