Els tractaments de cara, un dels més demandats actualment a Mig12

  • Des de fa quatre anys, al número 12 de la Plaça del Mig, hi ha l’establiment Mig 12, que ofereix serveis de perruqueria tant per home com per dona, a més de ser un centre d’estètica el qual ofereix tractaments facials, corporals a més de depilació amb cera i laser. Tal i com ens explica la Núria, un dels serveis més demandats arran la crisi de la Covid 19 són tractaments de pell, concretament a la cara, per l’ús de mascareta.

    Núria López, Mig12: Ara per ara fem més el tractament d’higiene, sobretot per l’ús de mascaretes, provoca un tipus d’acne i la gent li preocupa com afecta amb la pell. Oferim també oxigenació de la pell, tractament antiarrugues…

    Actualment molta gent, de totes les edats, es preocupa per la cura de la seva pell. De fet, des de Mig12, ens asseguren no tenir un tipus de client determinat.

     Núria López, Mig12: Ve molta joventut per fer-se tractament corporals, la part de perruqueria. I llavors gent que estan molt contracturats, gent que necessita drenatges limfàtics.

    Per anar a Mig12 es requereix cita prèvia, per tal de complir amb les mesures sanitàries establertes, i es pot fer trucant al 972 96 76 78.

  • Deixa un comentari