La Vall d’en Bas registra un augment de visitants a l’oficina de turisme respecte l’any passat durant el primer mes d’estiu

L’oficina de turisme de la Vall d’en Bas ha registrat des de la revetlla de Sant Joan fins el 30 de juliol 258 visites, el que suposa un augment de més de 100 visites respecte el mateix període de l’any passat, malgrat les restriccions imposades per la Covid19. Segons el consistori enguany els turistes han vingut abans al municipi, ja que és precisament a les setmanes en les que ens trobem ara quan més puja el nombre de visitants als diferents pobles de la vall.

Pel que fa a la tipologia de visitants, principalment es tracta de persones provinents de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i províncies de Girona i Tarragona. El que si s’ha tallat en sec aquest estiu han estat les habituals visites de francesos, holandesos i anglesos, a causa de les restriccions. El senderisme, el BTT i els banys han estat els principals reclams de tots aquests turistes.

També s’ha observat un augment d’autocaravanes al municipi que pernoctaven, sovint, en zones on no es podia. De cares a l’any que ve l’ajuntament té previst obrir un aparcament d’autocaravanes just darrere l’alberg.

Segons l’ajuntament, la previsió de cares a aquest segon mes d’estiu és de seguir la mateixa línia que el juliol, amb més visitant que un estiu normal.