Tortellà comença tres dies de festa major amb un concert de Relat aquesta nit

Tortellà celebra des d’avui i fins diumenge la festa major, enguany adaptada a la situació epidemiològica que estem patint. En total constarà d’una desena d’actes, la bona part dels quals es faran a la plaça Mercat, amb reserva prèvia i aforament per a unes 200 persones, asseguts, amb mascareta i distància social.

Segurament un dels moments més esperats per tots els tortellanencs és el concert del grup local Relat, que com ja tenia previst estrenarà el seu nou disc ‘A la festa’, davant el seu públic, aquesta nit a partir de dos quarts d’onze de la nit. Seguidament actuaran els argeleguencs Kozama. Un altre dels punts forts de la festa seran els actes familiars.

Josep Iglesias, regidor cultura ajuntament Tortellà: Tenim teatre de carrer amb l’espectacle a la fresca de l’Anna Confetti, tenim l’espectacle teatralitzat musicat De bracet, de la Mirna, i un espectacle amb molt bones crítiques, Les dones sàvies de Moliere, d’Enric Cambray i Ricard Farré.

Dissabte uns dels protagonistes serà el concert de la Principal de la Bisbal Jove i Guillem Roma i diumenge serà torn per la desfilada solidària que cada any organitza la Petjada solidària, a més també hi haurà màgia a càrrec del Mag Sanyes i una gran novetat: focs artificials per tancar la festa a les 12 de la nit.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Aquest any com que ens hagut de reinventar, hem aprofitat que canviarem coses per provar de fer focs, a veure si així també espantem els mals esperits i ho arreglem tot.

Enguany els actes  tampoc acabaran a altes hores de la nit.

x