Troben la dona desapareguda a Sadernes en perfecte estat de salut

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han aconseguit trobar la dona de 39 anys desapareguda ahir a Sadernes en perfecte estat de salut. El dispositiu dels serveis d’emergències per localitzar-la ha estat en marxa des de primera hora del matí i ho han fet prop de dos quarts de vuit de la tarda al Salt de la Capa, una zona abrupte i de difícil accés de Sadernes. El punt de control del dispositiu s’havia establert al camp de futbol de Montagut i Oix.

Gabriel Marzo, sotscap territorial de la Regió d’Emergències de Girona: Hem començat la recerca d’aquesta senyora aquest matí. En aquest moment, tenim set equips de treball a la zona. Són una unitat de GRAE subaquàtica que està fent la recerca per tota la riera, tenim una unitat canina que ha agafat rastres de la tenda de campanya d’aquesta senyora i està intentant seguir aquest rastre. A banda d’això, tenim cinc equips més, que estan fent les rutes que hi ha més evidents per tota la zona.

El company sentimental de la dona rescatada no tenia notícies d’ella des d’ahir i va fer la denúncia corresponent a Mossos d’Esquadra a la matinada. La dona tenia experiència a la muntanya i hauria anat sola a fer rutes per la zona de Sadernes i Sant Grau, al terme municipal de Sales de Llierca.

x