Un jutjat de Barcelona admet mesures cautelars per la resolució de les lligues de la Federació Catalana de Futbol

La Federació Catalana de Futbol ja té determinats els plans de competició, i celebrarà el proper 20 d’agost la seva Assemblea General ordinària.


Allà, es preveia que la Plataforma d’Units pels ascensos del futbol català, entre els que hi ha el Club de Futbol Vall d’en Bas, instés a l’ens federatiu a respectar els ascensos previstos en categories formatives i les distincions de campionats, aspectes que la Federació no va contemplar després de decretar la finalització de les lligues. Però ara, i després d’una demanda de la Penya Blaugrana Barcino al jutjat de Barcelona, els tribunals han admès mesures cautelars per respectar el pla de competició que s’havia aprovat l’any 2019, i que com cada any preveia ascensos i descensos, un fet que va variar amb la imposició de l’estat d’alarma pel coronavirus. Així, la sentència que s’ha d’emetre el proper 17 de setembre podria obligar a refer el pla de competició, segons la decisió definitiva del jutjat. La Federació Catalana de Futbol ha transmès un missatge als clubs a través de la seva intranet, on no ha mostrat inquietud al respecte.

x