La desfilada solidària i l’espectacle priotècnic clouen la festa major de Tortellà

En el marc de la festa major de Tortellà, la Petjada Solidària va dur a terme, un any més, la desfilada solidària. Cada any aquesta associació tortellanenca recull roba que gent dona voluntàriament i la ven de segona mà. Amb els diners que en treuen, els destinen a una ONG que treballen per millorar la situació dels refugiats, i cada any celebren una desfilada per mostrar els diferents vestits. Enguany la desfilada solidària ha recaptat 735 euros.

 Adela Solà, La Petjada Solidària: Es parla molt de la gent que mor al mar i hem de lluitar per ells. No podem fer distincions. Per ells corre la mateixa sang vermella que en el nostre cas. No tothom marxa de casa seva per gust.

L’acte es va dur a terme a la plaça Mercat del poble, com la majoria dels actes de la festa major d’aquest any, tot seguint estrictament les mesures sanitàries corresponents. Una festa major diferent però que valoren positivament l’alcalde de Tortellà.

Josep Reig, alcalde de Tortellà: Hem fet una festa en què el que ha primat ha estat la seguretat, les limitacions d’aforament, i hem intentat fer actes per tothom. Alguna anul·lació pel temps, però en general crec que ha anat prou bé.

Enguany la festa major de Tortellà va tenir una novetat en forma de final de festa, amb l’espectacle pirotècnic a càrrec de pirotècnia Sant Roc.

 

 

 

x