L’espectacle infantil de la pallassa Paya ‘Madame Future’ reuneix desenes de persones a la plaça de Baix de Santa Pau

L’espectacle infantil de la pallassa Paya ‘Madame Future’ va reunir dissabte a la tarda  desenes de persones, grans i petits, a la plaça de Baix de Santa Pau. L’acte es va emmarcar dins la festa major del municipi, que va començar dijous amb el pregó, a càrrec de David Fernández i Francesc Serés. L’alcalde del poble, Pep Companys, va explicar que malgrat ser una festa major marcada enormement per la pandèmia, se celebraran més activitats i concerts que mai.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: De moment, contents, perquè els actes que hem anat fent aquests dies de festa estan funcionant molt bé. La gent està respectant molt, estan participant bastant i contents. Pensem que la festa calia fer-la. La gent tenia necessitat de poder sortir al carrer, de poder-se trobar, de poder gaudir d’un espectacle de clown, de pallassos o d’un espectacle de rumba o de La Principal de la Bisbal. Crèiem que era necessari el fet de sortir, gaudir una mica, riure, passar-ho bé, malgrat la situació que sabem quina és.

El municipi ha optat per celebrar les activitats en diferents espais i així repartir més el públic. El mateix batlle també va reconèixer que a les festes majors caldria incrementar el nombre d’espectacles infantils, una manera de passar-s’ho bé amb tota la família.

Pep Companys, alcalde de Santa Pau: Penso que sí, que potser caldria més pensar en aquest perfil d’espectacle, com el pallasso, per passar una bona estona. Els grans també acabem gaudint i passant una bona estona, no només els petits. Poder participar en un acte on hi participen els teus fills també és una manera de participar en la festa conjuntament.

La celebració acabarà dilluns amb el tradicional Playback.