Aquest dimarts comença la reparació del ferm de l’avinguda Reis Catòlics i dijous començarà a Lorenzana

Fins ara s’havien estat arranjat voreres. Aquest dilluns al matí, ja han començat els treballs a les calçades previst pel Pla d’Asfalts d’Olot 2020, als carrers Secretari Daunis i Joaquim Vayreda.


 

Aquest dimarts el reasfaltatge es durà a terme a l’avinguda dels Reis Catòlics, fins dimecres, en el tram que va del carrer Casimir Plana a Closells, i un altre tram de la carretera de Sant Joan les Abadesses fins al número 30. A la carretera de Sant Joan les Abadesses al carrer pare Roca, la circulació es limitarà a un sol sentit i, durant els treballs, no es podrà estacionar en aquesta via fins al carrer Closells. Per a la realització d’aquestes actuacions s’ha previst un seguit de desviaments del trànsit, cap al carrer Montsalvatge o el carrer Doctor Danés segons la direcció que es vulgui prendre i la via amb la qual es vulgui enlaçar.

Dijous i divendres serà el torn de les reparacions del carrer Bisbe Lorenzana, des de Marià Vayreda fins a Valls Nous. Durant l’actuació, es mantindrà obert un sentit de la circulació des de la plaça del Palau cap a la plaça Clarà. Només es tallarà la circulació en ambdós sentits de la marxa quan es facin les reparacions del ferm de la cantonada amb el carrer Marià Vayreda.

Durant els dies que es portin a terme els treballs, no es podrà circular pel tram del carrer Fontanella, i també estarà prohibit l’accés a l’estació d’autobusos pel carrer Lorenzana, els carrers Serra Ginesta i Clivillers. Per a aquestes actuacions també s’han previst desviaments del trànsit. Des de l’Ajuntament d’Olot ha posat a disposició els telèfons de l’Àrea de Territori de l’Ajuntament d’Olot, el 972 27 91 25 i el de la Policia Municipal d’Olot al 972 27 91 33, per qualsevol dubte o incidència.

Aniol Sellabona, regidor de Serveis Urbans de l’Ajuntament d’Olot: Si ara la gent passeja pel carrer Pare Roca, les proximitats de l’avinguda Reis Catòlics o al Passeig de Barcelona, començarà a veure cartells informatius que parlen de quins carrers quedaran afectats i quines són les alternatives. Intentem informar molt bé, qualsevol veí que tingués algun dubte pot trucar a l’Ajuntament.

Les actuacions a les avingudes olotines són les principals de la primera fase del Pla d’Asfalts d’Olot del 2020 Enguany el pla preveu l’arranjament de 460 metres quadrats de voreres i 7.000 d’asfalts. Durant les properes setmanes es duran a terme també els treballs de millora de la vorera i asfalt del carrer Macarnau i altres sectors de la plaça Mas Bernat, l’avinguda Europa o l’avinguda Morrot.