El Club Tennis Taula Olot suspèn l’Open Ciutat d’Olot

L’allau de suspensions a causa de la crisi de la Covid19 malauradament no deixar d’aturar-se. El Club Tennis Taula Olot ha decidit cancel·lar la tercera edició de l’Open Ciutat d’Olot, que s’havia de dur a terme a les instal·lacions del pavelló municipal d’esports el 12 de setembre.

La junta del club va decidir suspendre l’edició d’enguany després de les condicions amb què calia dur a terme la competició, exposades en una reunió amb el regidor d’esports de l’ajuntament d’Olot, Aniol Sellabona, i el responsable de l’Institut Municipal d’Esports i Lleure, Miquel Roca. Unes condicions, segons explica el club, que feien perdre l’essència i l’ambient de festa que volia transmetre l’Open Ciutat d’Olot:

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: A banda de les mascaretes i del registre a l’hora d’entrar la gent, els participants havien de dur, cada un, una declaració jurada etc. I clar, el fet que només hi hagi dos jugadors jugant i un àrbitre a la pista, sense públic i sense res, perd tot el caliu. Hem de ser conscients de la situació que ens trobem, ens dol en l’ànima no poder fer aquest tercer open el 12 de setembre, perquè ho teníem tot preparat, però bé, és el que hi ha.

Amb només dues edicions l’Open Ciutat d’Olot s’havia convertit en una competició de pretemporada consolidada. En les dues primeres edicions van superar el centenar de participants, provinents d’arreu de Catalunya. Precisament això últim, dificultava encara més la celebració del torneig aquest any.