Gairebé tres-centes persones assisteixen al concert d’Andrea Motis al Pavelló d’Argelaguer en una nit màgica

La jove trompetista, cantant i compositora barcelonina Andrea Motis va oferir un concert dissabte a la nit al Pavelló d’Argelaguer. L’actuació es va celebrar en el marc de la programació d’estiu, Argelaguer a la Fresca. Gairebé tres-centes persones es van reunir al poliesportiu del poble, en una nit màgica. La protagonista de l’esdeveniment va explicar el fort vincle emocional que té amb el municipi.

Andrea Motis, trompetista i cantant: A Argelaguer hi tinc un vincle personal des que tenia quatre anys, perquè els meus pares van tenir una casa aquí, encara la tenim. Venim sovint, és com el nostre lloc d’estiueig. Tenim un vincle amb el poble molt bonic i sempre m’encanta quan tenim l’oportunitat de tocar-hi.

La cantant també va afirmar que la pandèmia els ha afectat de manera negativa, a causa de la cancel·lació de diversos espectacles. Tot i això, han aconseguit trobar la part positiva.

Andrea Motis, trompetista i cantant: Arrel del coronavirus, ens han cancel·lat més de seixanta espectacles. També estic molt agraïda que se’ns ha reprogramat a sales locals i nacionals, a molts llocs on no estava previst que hi toquéssim. S’havien suspès concerts d’altres artistes internacionals i se’ns ha reprogramat aquí, tant a Barcelona, com arreu de Catalunya i a molts llocs d’Espanya.

Aquesta va ser la darrera actuació de la programació Argelaguer a la Fresca.

x