La Generalitat mostra el condol a la família del jove mort aquest dissabte a Platja d’Aro amb un vídeo de natura que ell havia enregistrat

Un jove olotí de 16 anys va morir dissabte a la platja Gran de Castell-Platja d’Aro mentre practicava snorkel.

Al voltant de 2/4 de 4 de la tarda, els pares del menor van alertar els socorristes de la platja que el seu fill havia entrat a l’aigua i feia molta estona que no en sabien res. La Policia Local de Castell-Platja d’Aro va activar una embarcació per fer la recerca sense èxit. Posteriorment, uns banyistes que es trobaven a al sector van trobar el cos del noi inconscient i van portar-lo fins la platja, on els socorristes van començar les tasques de reanimació. Els efectius del Sistema d’Emergències Mèdiques, que s’havien desplaçat al lloc amb dues unitats terrestre i un helicòpter, van estar realitzant maniobres de reanimació al noi, però no van poder fer res per salvar-li la vida.

Aquest diumenge, la Generalitat ha difós a través del compte de Parcs de Catalunya a Twittwer, un vídeo fet a partir d’imatges enregistrades pel noi i que havia compartit amb el Parc Natural de la Zona Volcànica de Garrotxa. El departament destaca les filmacions i fotografies excepcionals realitzades pel jove olotí i dona el condol a la família, que, al seu torn, ha anunciat també a les xarxes el comiat de l’Arnau, previst per a aquest dilluns a les 5 de la tarda a la capella del cementiri d’Olot.