La música optimista d’Eduard Canimas aterra al Parc Nou d’Olot amb una rebuda excel·lent

Després que la setmana passada s’anul·lés el concert de Rusties Blues Band, a causa del mal temps, el Parc Nou d’Olot va tornar a ser diumenge a la tarda l’escenari d’un ambient màgic. El cantant Eduard Caminas va omplir el parc de més d’un centenar de persones.

Eduard Caminas, cantant: És un regal, és un regal poder tocar aquí. A més, a Olot, que és on vam fer l’últim concert de l’últim disc a la Sala el Torín. Ara, poder-ho fer aquí és fantàstic.

L’artista no va saber definir amb exactitud la música que ofereix, però va afirmar que ha begut de diferents fonts i que tracta una barreja de folk-rock i música d’autor. Tot i això, l’optimisme és un ingredient evident a les lletres de les seves cançons i es va mostrar molt satisfet de la rebuda que va tenir el concert, malgrat les circumstàncies.

Eduard Caminas, cantant: Sempre és una alegria veure que la gent et ve a veure. Amb els anys, també he estat temporades tocant poc, però veure que encara tens la gent que et segueix és maco.

L’Home del Principi serà el següent grup encarregat de tocar al Parc Nou, la darrera actuació del cicle Música al Parc.