Adrià Moreno seguirà amb el ciclisme només en un equip professional

Si bé el coronavirus va aturar-ho completament tot, hi ha esports que mica en mica van tornar a la normalitat. És el cas del ciclisme, on la setmana passada ja va rea el trofeu primavera de Batet de la Serra o el retorn de les curses professionals. Un dels exponents més clars que tenim a la comarca és el ciclista olotí Adrià Moreno, que la setmana passada va competir a l’ajornat Tour de Savoia – Montblanc, acabant en sisena posició.

Adrià Moreno, ciclista: La veritat és que vaig poder mantenir un bon nivell de forma per poder arribar bé. Sí que l’experiència d’haver-la competit em va servir de molt per economitzar el nivell d’energia possible per arribar bé els últims dies o als moments clau.

El confinament i la pandèmia de la COVID-19  però ha suposat, per molts esportistes, un punt d’inflexió en la seva carrera. És el cas del ciclista olotí, a qui la crisi sanitària i la situació tan inestable que s’està vivint, ha fet reflexionar sobre com encarar la pròxima temporada i, sobretot, el futur. I es que l’olotí continua sense poder complir el seu desig de fer el salt al professionalisme

Adrià Moreno, ciclista: Al 2021, si continuo sobre la bici, serà només en un equip professional. Crec que he demostrat el nivell suficient per estar-hi i la motivació per continuar en un amateur a França ja no hi és. Només continuaré en el cas que em surti una oportunitat a professional.

Tot i que Moreno assegura que ha trobat l’estabilitat fora del ciclisme, aquesta és una disciplina que porta a la sang i que probablement mai deixi de pedalar.  L’evolució de la pandèmia i el 2021 diran.

x