L’asfaltatge de l’Avinguda Reis Catòlics d’Olot obligarà a desviar el trànsit fins dimecres

Aquest dimarts el reasfaltatge del Pla d’Asfalts 2020 d’Olot s’està duent a terme a l’avinguda dels Reis Catòlics, fins aquest dimecres, en el tram que va del carrer Casimir Plana a Closells, i un altre tram de la carretera de Sant Joan les Abadesses fins al número 30.

Per a la realització d’aquestes actuacions s’ha previst un seguit de desviaments del trànsit per evitar que les obres dificultin la circulació.

Des de la carretera de Sant Joan les Abadesses fins a la cruïlla del carrer Pare Roca la circulació es limitarà a un sol sentit i, durant els treballs, no es podrà estacionar en aquesta via fins al carrer Closells.

Els vehicles que circulin pel carrer Pere Llosas i Pare Roca i vulguin dirigir-se al sector Pla de Baix, seran desviats cap al carrer Montsalvatge. En el cas de voler dirigir-se cap a Riudaura seran redirigits fins al carrer Doctor Danés.

Aniol Sellabona, regidor Serveis Urbans Ajuntament d’Olot: Disculpar-nos per les molèsties que es poden generar aquests dies. Són actuacions que són molt necessàries però sabem que quan tenen lloc generen algunes molèsties. També per això intentem fer-ho en aquesta època de l’any on hi ha menys mobilitat, la gent està de vacances, l’activitat escolar està aturada…però sabem que hi ha alguns veïns que duran uns dies els posarem l’entrada a casa o l’entrada als garatges una mica més complicats.

 Des de l’Ajuntament d’Olot ha posat a disposició els telèfons de l’Àrea de Territori de l’Ajuntament d’Olot, el 972 27 91 25 i el de la Policia Municipal d’Olot al 972 27 91 33, per qualsevol dubte o incidència.

A partir d’aquest dijous, serà el torn de les reparacions al ferm del carrer Bisbe Lorenzana fins al carrer Valls Nous, on també hi haurà restriccions al trànsit.