La campanya ‘Òmnium en ruta’ arriba a la capital garrotxina aquest dijous

Aquest dijous arriba a Olot la caravana de la campanya “Òmnium en ruta” que porta a terme aquest estiu Òmnium Cultural.


La caravana ja ha passat per poblacions com ara Berga, Manresa o Ripoll pretén, entre d’altres, mostrar a la ciutadania totes les vertebres de l’entitat cultural, des de la literatura al cinema, passant pel teatre o debats sobre actualitat.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Cultural Garrotxa: Òmnium el que vol es tornar a posar davant de la gent i als carrers tot el que treballa l’entitat, ja sigui a nivell de llengua, cultura, país i cohesió social.

A les 6 de la tarda tindrà lloc un espectacle d’animació infantil a càrrec de la CIA Teatre sobre Rodes amb ‘Les dones del circ’. Una hora més tard, la presentació del Premi Sant Jordi 2019, ‘Les amistats traïdes’ amb el seu autor David Nel·lo. A les 8 del vespre, Clàudia Pujol, vicepresidenta d’Òmnium i Isona Passola, productora audiovisual, conversaran sobre l’actualitat, un debat moderat per Anna Prat, cap de comunicació de l’hospital d’Olot. A 2/4 de 10 del vespre, serà el torn del cinema a la fresca.

Coincidint amb l’arribada de la caravana, es podrà veure una exposició durant tota la tarda.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Cultural Garrotxa: És una exposició sobre la repressió, amb uns plafons amb fotografies i text i hi haurà tota l’explicació de la repressió que hem sofert des de l’1 d’octubre del 2017 fins a la sentència. I la podríem continuar perquè des de la sentència, n’han passat moltes de coses també.

El punt neuràlgic de les activitats serà el Firal, on l’organització ha procurat mantenir totes les mesures de seguretat possibles.  Entre les mesures, la zona estarà perimetrada i l’entrada i la sortida serà per diferents punts. A més, als espectadors se’ls prendrà la temperatura i hauran de donar les seves dades per, si fos el cas, poder fer un rastreig.

Deixa un comentari