L’ACO canvia el format de la Botiga al Carrer d’aquest agost

L’Associació de Comerciants d’Olot ha canviat el format de Botiga al Carrer, que hi havia previst per aquest mes d’agost.

La crisi de la COVID19 ha obligat a l’ACO a reinventar-se, i enguany es durà a terme el Botiga a Botiga. En total hi participaran una cinquantena d’establiments i tindrà un funcionament similar al de la Botiga al Carrer, amb la diferència que no es trauran taules a l’exterior per vendre, per tal d’evitar aglomeracions i complir amb les mesures sanitàries.

Jordi Rovira, president ACO: La gent podrà entrar en els diferents establiments i podrà fer les compres que es fèien amb un dia, un dia i mig durant la Botiga al Carrer, doncs aquest any durant tota la setmana, del 24 al 29 d’agost.

Anna Planella, vocal junta ACO: L’objectiu, el mateix: final de campanya, traiem estocs i preus molt i molt bons.

I banda de gaudir dels millors preus, la gent també podrà participar en sortejos, que inclouran premis, alguns dolços, que es podran anar trobant a les diferents botigues.

x