Un accident múltiple a les Preses causa dues ferides que han estat traslladades a l’Hospital d’Olot en estat menys greu

Un accident de trànsit múltiple ocorregut aquest dimarts a la tarda a la travessera de les Preses, a l’altura de l’encreuament amb la carretera de la Pinya, ha causat dues ferides que han hagut de ser traslladades a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa en estat menys greu, segons ha informat el Sistema d’Emergències Mèdiques. Es tracta d’una dona de 42 anys i una major de 70, segons ha informat el servei. L’incident ha implicat fins a tres vehicles, dos d’ells amb evidències de xoc frontal, que han hagut de ser retirats de la via en grua.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís al voltant de 3/4 de 8 de la tarda. Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat dotacions del Sistema d’Emergències Mèdiques, dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers de la Generalitat. L’accident ha oblicat a tallar el trànsit en direcció a les Preses i donar pas alternatiu fins prop de les 9 del vespre, quan els operaris han pogut netejar la via i evitar possibles relliscades.