El festival Ésdansa 2020 ha començat aquest dijous amb els tallers formatius

L’Ésdansa 2020 s’ha posat en marxa aquest matí amb l’inici dels tallers formatius. Entre avui i demà se’n faran sis per adults i quatre per a joves; sessions d’entre una hora i mitja i dues hores que pretenen treballar aspectes concrets de la dansa. El d’aquest matí, per exemple, posava èmfasi en la posició que ha de tenir el cos. La majoria dels participants dels tallers formatius són gent avesada a la dansa i membres d’esbarts.

Núria Feixas, directora Festival Ésdansa: Els adults estan fent un taller formatiu amb en Toni Jodar i la Montse Colomer, del que ells anomenen ‘Entrena dansa’. El que fan és fer moure als participants totes les parts del cos i analitzen els moviments de les articulacions quan ballen per tal de no fer-nos mal i ballar d’una manera correcte.


En el taller formatiu d’avui hi han participat vint persones, complint estrictament les mesures sanitàries, amb els participants separats per parcel·les i amb l’ús de pantalles i mascareta quan no es pugui garantir la distància social. Una feina més pels organitzadors en la preparació del festival.

 Núria Feixas, directora Festival Ésdansa: Ens hem hagut d’adaptar a moltes coses, però crec que hem programat un bon festival i crec que podrem donar visibilitat a aquesta cultura de casa nostra.

Prop d’una quarantena de persones passaran pels diversos tallers.