La caravana d’Òmnium Cultural omple el Firal d’Olot d’activitats per a tots els públics

Aquest dijous a la tarda, el Firal d’Olot va omplir-se de teatre, cinema i literatura amb la caravana d’Òmnium Cultural, la campanya d’estiu de l’entitat ‘Òmnium en Ruta’.

Aquesta campanya itinerant, que ja ha passat i estarà passant per diverses poblacions de Catalunya fins al 10 de setembre, pretén mostrar a la ciutadania les múltiples potes de l’entitat.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Portem un espectacle que toca totes aquelles coses per les que treballa Òmnium, per la llengua, per la cultura, pel país…

Entre les propostes, la primera d’elles va ser un teatre infantil, on desenes de nens van quedar bocabadats amb l’espectacle, que feia riure tan als més petits com als més grans. La tarda, va seguir amb la presentació del Premi Sant Jordi 2019 amb el seu autor, David Nel·lo, així com un debat d’actualitat amb Clàudia Pujol i Isona Passola.

Tot plegat però, sense oblidar la situació tan estranya i complicada que estem vivint.

Nuri Batallé, presidenta Òmnium Garrotxa: Òmnium vol fer tot això per visibilizar la situació que hi ha i visibilitzar que el país l’hem d’aixecar entre tots altra vegada, però també és conscient de que no podem posar-nos en risc.

L’organització va procurar mantenir totes les mesures de seguretat possibles. Entre elles, una zona perimetrada i diferents punts d’entrada i sortida. A l’entrada, a cada espectador se’l prenia la temperatura i havien de donar les seves dades per, si fos el cas, poder fer un rastreig.

x