La FCF aprova per àmplia majoria el Pla de Competició del futbol amateur per la temporada 2020-2021

Aquest dijous es va aprovar per majoria absoluta el pla de competició per la temporada 2020-2021 pel futbol català amateur.


La gran majoria dels 330 assembleistes presents a l’Assemblea General Ordinària de la Federació Catalana de Futbol van votar a favor del pla. D’aquesta manera es va aprovar el format de competició a primera i segona catalana, format per subgrups repartint els equips per proximitat geogràfica i amb una lliga dividida en dues fases. També s’ha acordat l’inici de les lligues: el 3 i 4 d’octubre, i segurament un dels acords més destacats, el pla d’actuació en cas de rebrot: si el rebrot obliga a aturar la competició i aquesta última es trobava a la primera fase, les lligues quedaran nul·les, mentre que si el rebrot es produeix durant la segona fase de competició, valdran els ascensos i descensos segons el lloc que ocupin els equips en el moment de l’aturada.

Segons la nota de premsa emesa per la Federació Catalana de Futbol (FCF), l’ens federatiu va aprovar, també, 6,8 milions d’euros en ajudes, en forma de subvenció, per a clubs i federats.

x