L’Esbart Rocasagna porta el conte d’en Patufet a l’Ésdansa

L’Esbart Rocasagna de Gelida van ser els encarregats d’inaugurar els espectacles del Festival Ésdansa de Les Preses d’enguany. Amb una dansa d’arrel actualitzada van portar al públic assistent una revisita del conte d’en Patufet, atrevit i diferent, que suposava per a ells la preestrena de l’espectacle.


Donada la situació de pandèmia, enguany el festival ha posat l’accent a les companyies catalanes. L’objectiu d’aquesta companyia de l’Alt Penedès és vetllar per la conservació i difusió de la cultura popular, a través de la dansa tradicional.

Núria Feixas, directora Festival Ésdansa: Volíem donar visibilitat a la cultura catalana i els esbarts que hi ha a Catalunya. I ja que hi ha un festival de dansa d’arrel tradicional, doncs és bo que totes aquestes companyies tinguin un lloc per preestrenar i estrenar les seves propostes.

Aquesta nit serà el torn de l’Esbart Manresà, Sara Cano i Marala.

x