Aïllen 26 persones després de detectar un nou cas positiu de coronavirus en un infant a l’Estiu Riu d’Olot

Aquest dijous s’ha donat a conèixer un nou positiu per coronavirus al casal d’infants del Pla de Dalt, emmarcat a les activitats d’Estiu Riu 2020. Es tracta d’un dels participants de l’activitat, que ja es troba aïllat, com també s’hi troben la resta de companys dels seus grups, a més d’alguns monitors. En total 20 nens i nenes i 6 monitors, segons ha informat en un comunicat l’ajuntament d’Olot.


El fet que s’hagin hagut d’aïllar 20 infants i no 10 (10 és la xifra permesa per grup). Es dona el cas que l’infant que ha donat positiu participava al casal al matí i la tarda, de manera que ha obligat a confinar més d’un grup.

El Departament de Salut realitzarà un seguiment de les persones que s’han aïllat en forma de prevenció, seguint el mateix protocol que es va seguir quan es va produir el cas positiu d’un monitor a Estiu Riu durant el mes passat. Es dona la casualitat que el segon cas, igual que el primer, ha tingut lloc al Pla de Dalt. Des de l’ajuntament asseguren, però, que el nou positiu no té cap relació amb el primer.

A banda d’aquest cas, les activitats d’estiu Riu continuen, quan només falta una setmana perquè les activitats posin el punt i final.

x