Arrenca el ‘De botiga a botiga’, la campanya de l’Associació de Comerciants que substitueix a la ‘Botiga al carrer’

L’emergència sanitària de la COVID-19 ha obligat a l’Associació de Comerciants a fer canvis constants en les campanyes de promoció del comerç local que acostumen a fer durant l’any. Una de les més consolidades és la botiga al carrer que a causa de la pandèmia, s’ha hagut de canviar de format per tal d’evitar aglomeracions als carrers del centre de la ciutat i poder complir així amb les mesures sanitàries.

Jordi Rovira, president Associació de Comerciants d’Olot: Avui comencem un nou format del que era la botiga al carrer. Aquest any per les mesures sanitàries l’hem hagut de remodelar, que es dirà de botiga a botiga.

Joan Jordana, botiga No-Res: Serà una edició molt diferent en comparació amb altres anys. No és el mateix tenir la parada al carrer que la gent ja es para, que haver d’entrar a la botiga. Però com tot el que estem vivint ara, són coses especials i diferents i hem de conviure amb això.

En aquesta ocasió, hi participen més d’una cinquantena d’establiments membres de l’Associació i enguany la campanya tindrà una duració d’una setmana, des d’avui fins divendres.

Joan Jordana, botiga No-Res: Nosaltres oferim un descompte molt fort, com cada any, en la bijuteria. Crec que val molt la pena. També tenim alguns productes determinats amb el 50% de descompte.

I es que a banda de gaudir dels millors preus, la gent també podrà participar en sortejos que inclouran premis, alguns d’aquests dolços, que es podran anar trobant a les diferents botigues participants.

Jordi Rovira, president Associació de Comerciants d’Olot: El boca orella i la participació de la gent ,penso que pot ser una setmana que ens pot donar unes pautes per si en un futur ho hem de celebrar així. La nostra essència de botiga al carrer és d’un dia i mig i parades a fora, però aquest any ho hem hagut de variar. Penso que la fórmula és bona i esperem que tothom participi i pugui tenir molt d’èxit.

Joan Jordana, botiga No-Res: Sóc més partidari de la tradicional botiga al carrer, però fins que les autoritats sanitàries no ens ho permetin haurem de fer-ho així. Si l’edició d’hivern s’ha de fer també així ho farem així.