El concert de l’Home del Principi tanca el cicle ‘Música al Parc’ amb un balanç general positiu

Jornada agredolça la de diumenge al Parc Nou d’Olot. El concert de l’Home del Principi va posar punt final al cicle ‘Música al Parc‘. Més d’un centenar de persones es van reunir al conegut espai de la ciutat per escoltar la nova proposta del cantautor Joan Bramon. El cantant i guitarrista olotí va repassar els seus últims treballs, acompanyat del violí d’Albert Dondarza.

Joan Bramon, cantant i guitarrista: Els temes que una mica necessito expressar: temes quotidians i tranquils. Expresso la meva perspectiva de les coses amb això.

El mateix cantant i guitarrista va expressar la satisfacció que li produïa tocar a un espai com el Parc Nou.

Joan Bramon, cantant i guitarrista: Aquí és fantàstic. És dels millors llocs on es poden fer concerts a Olot em sembla. Ara estàvem provant i ho dèiem. Perquè fa una acústica molt maca, reuneix unes condicions on la gent es relaxa i pel meu tipus de música, que és una música tranquil·la i amb una lletra que m’interessa que la gent escolti, es crea un bon clima.

Aquesta ha estat la darrera proposta de ‘Música al Parc’, un cicle de concerts totalment marcat per la pandèmia. Això sí, amb les mesures de seguretat corresponents, el balanç general ha estat positiu.

x