Els jugadors de la UE Olot tornen als entrenaments amb ganes i molt bé físicament

Primer entrenament i primera xerrada tècnica amb tot el grup al terreny de joc per a la Unió Esportiva Olot, que ha tornat aquest dilluns oficialment a la feina.

Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Se’ls veu molt bé físicament després de tant de temps aturats… No és normal tornar així de bé, físicament. Se’ls veu amb il·lusió.

L’equip torna els entrenaments sense saber, encara, el format i la data d’inici de la competició i els dubtes pel que pugui passar durant el curs.

 Raúl Garrido, entrenador UE Olot: Suposant que comencem al 18 d’octubre, que és el que ens ha arribat extraoficialment, tenim vuit setmanes per entrenar, que són suficients. Hem d’acceptar que hi haurà contagis, que potser hi haurà partits que s’ajornaran… serà complicat, però no podem parar, hem de jugar.

Centrant-nos amb els jugadors, aquests últims han arribat, sobretot, amb moltes ganes, a més d’entrenar, de competir.

 Albert Blázquez, jugador UE Olot: Avui fins i tot a l’entrenament hem demanat fer una possessió, que en teníem moltes ganes. Però ja arribarà això.

Blázquez ha valorat positivament l’entrada a l’equip de les noves incorporacions: Roger Escoruela, Albert Batalla i Juan Delgado.

Albert Blázquez, jugador UE Olot: Bé molt bé. La sort que tenim és que aquest any som molts que portem forces anys, i si en venen tres o quatre de nou s’adapten molt ràpid.

Amb el primer equip estan fent la pretemporada els jugadors del filial Alex Garcia i Enric Genís, a més dels juvenils Joel Ferrés i Marc Pijoan i els porters Martí Gayolà i Marc Quer.  Respecte el primer equip, hi eren tots menys Héctor Simon, lesionat, i a qui els seus propis companys li ha volgut enviar un missatge.

 Albert Blázquez, jugador UE Olot: Voldria dir que aquí avui hi hauria d’haver l’Héctor, que va patir un accident amb bici. Ell és el capità, el primer capità, i desitgem que pugui venir el més aviat possible.

Pel que fa a les mesures per prevenir el Coronaviurs, el club realitzarà proves de COVID de manera regular, a banda de les obligatòries mascaretes, gel hidroalcohòlic, separació als vestidors o ampolles individuals.