Els 32 positius de COVID detectats del 14 al 20 d’agost mantenen la Garrotxa com la segona comarca gironina amb més risc de rebrot

Fins a dijous de la setmana passada, últim dia en què s’han aportat dades, es van confirmar a la comarca 32 nous casos de coronavirus després de realitzar la prova de PCR. Del 14 al 20, es van realitzar més proves, gairebé 500, el que redueix els positius detectats al 7,11%. En aquests dies, cinc persones contagiades van requerir ingrés i un d’ells va ser derivat a la Unitat de Cures Intensives.

La Garrotxa, amb un índex del 160,91, segueix sent la segona comarca amb un risc més alt de rebrot de les comarques de Girona, per darrere del Gironès. La Cerdanya, que al principi de la desescalada havia presentat bones dades i esperançadores respecte a nous contagis, puja a la tercera posició i amb la categoria de risc alt de contagi. El Ripollès segueix amb un risc baix i ara és lúnica, amb un índex del 5,44. A tot Catalunya el risc puja fins a un índex del 180,15, gairebé 20 punts més que a la Garrotxa.

x