La plaça Major de Castellfollit de la Roca s’omple per escoltar el concert d’Àlex Pérez

La plaça Major de Castellfollit de la Roca es va omplir divendres de desenes de persones. El motiu, més que justificat. El cantant Àlex Pérez, nascut al poble, va oferir un concert en viu i en directe de la seva música. Ell viu a Vidreres, però manté un vincle amb el municipi molt especial, ja que és, va dir, com la seva segona casa.

Àlex Pérez, cantant: Em fa molta il·lusió, perquè no hem fet gaires concerts després del confinament i tocar a la meva segona casa, vulguis o no, és un plaer. És veritat que hi ha nervis, no només pel fet que és a casa, sinó perquè fa molt temps que no fem un concert després de tot això. Però bé, amb moltes ganes.

La seva música d’autor i de reivindicació social va agradar i molt a un públic que es va veure obligat, com en tots els esdeveniments d’aquest tipus, a dur mascareta i mantenir la distància de seguretat. L’alcalde del municipi, Miquel Reverter, va afirmar que és imprescindible que la cultura no es perdi ni desaparegui.

Miquel Reverter, alcalde de Castellfollit de la Roca: Hem de seguir apostant per la cultura i per poc que puguem, amb les limitacions que tenim, amb les distàncies de seguretat i tot plegat, hem de poder seguir fent cultura, que és molt necessari. Cal programar de cara al setembre, si es pot i tot plegat, algun concert més de cara al que seria la festa major de Castellfollit.

Una festa major que, com sempre, ajudarà a mantenir viva l’espurna de la cultura popular del país.