Les obres d’un nou edifici a la Plaça Clarà obligaran a desviar el trànsit fins al mes de maig

Aquest dimarts comencen les obres de construcció d’un nou edifici a les instal·lacions de l’antiga benzinera de la Plaça Clarà, activa entre 1941 i el 2007.


Mentre durin les obres, es recomana com a itinerari alternatiu per arribar al carrer Mulleras que es pugui utilitzar la Ronda Fluvià i l’encreuament amb el carrer Marià Vayreda. S’hi podrà arribar pel carrer Vilanova o bé pel carrer València i Plaça Espanya.

Tot i que el carril al carrer Sant Esteve i el carrer Pare Roca no es tallarà a la circulació, per descongestionar el trànsit es recomana que, per anar des de l’avinguda Santa Coloma fins l’avinguda Reis Catòlics, es pugui utilitzar el carrer Pou del Glaç.

Aniol Sellabona, regidor Serveis Urbans Aj. Olot: La recomanació és que durant uns mesos, mirant en quin punt de la ciutat volem accedir, és mirar vies alternatives per no saturar aquesta zona que perdrà un carril de circulació.

D’altra banda, i per tal facilitar la circulació pel carrer Panyó, s’invertirà el sentit del tram superior: per tant, mentre durin les obres, l’entrada serà per la Plaça Clarà i la sortida pels carrers Concepció Vayreda i Vilanova. El tram inferior es mantindrà com en l’actualitat, sense canvis de circulació.

Per compatibilitzar les obres amb la mobilitat a peu, es posarà en marxa un pas de vianants amb semàfor entre el carrer Panyó i la Plaça Clarà. Els treballs, que comencen la setmana que ve, està previst que s’allarguin fins a finals de maig de l’any vinent.

Aniol Sellabona, regidor Serveis Urbans Aj. Olot: És una actuació que sabem que generarà algunes molèsties, però per altra banda, pensem que és una bona noticia que on hi havia aquesta antiga gasolinera, es tiri endavant una promoció com aquesta i això és una bona notícia per la ciutat.

En cas de dubtes o qualsevol incidència, l’ajuntament d’Olot ha posat a disposició dos telèfons: amb l’Àrea de Territori al 972 27 91 25 o bé amb la Policia Municipal 972 27 91 33.