El CTT Olot creu que la redistribució geogràfica dels equips en els diferents grups els afavoreix

Mica en mica es va aclarint el possible futur més recent que els espera als diversos clubs esportius de la comarca davant la nova temprada. És el cas del Club Tennis Taula Olot i el primer equip, el Divisió d’Honor, que espera començar la lliga en el millor dels casos el 17 d’octubre, o bé el 9 de gener si la situació sanitària empitjora.

Molts seran els canvis que es trobaran els jugadors d’Òscar Gallego, amb una reformulació de grups: enguany enlloc de ser dos grups de 12 seran tres grups de 10, i evitaran els desplaçaments més llunyans que feien fins ara, fet que ajudarà econòmicament, al club, ja que la majoria d’enfrontaments seran entre equips catalans.

Xavier Sellas, vicepresident CTT Olot: Lògicament a nosaltres ens ha tocat un grup millor respecte l’any passat, amb només tres desplaçaments i poc llunyans: a Saragossa, Eivissa i Alzira. Recordem que l’any passat havíem anat al País Basc, Torrelavega, a la regió de Múrcia…

El gran dubte serà veure quin és el nivell dels equips nouvinguts. Tot i així, amb Diogo Pinho i Marc Caymel al capdavant, des del club creuen que no haurien de patir per salvar-se un any més. Una altra de les novetats pel primer equip del Club Tennis Taula Olot serà la rotació del tercer jugador durant la temporada, amb els cinc sub23 que conformen l’equip de Primera Nacional: Arnau Roca, Adrià Pomier, Oriol Puigmal, Víctor Flores i Sergi Bahí.

Xavier Sellas, vicepresident CTT Olot: Aquests cinc jugadors són universitaris, i com que la normativa permet que els jugadors sub23 puguin jugar fins a cinc partits en una categoria superior, doncs ho aprofitarem

Pel que fa a les mesures sanitàries a complir, des del club es mostren atents a les indicacions de la Real Federació Espanyola de Tennis Taula i a l’Ajuntament d’Olot, i creuen que no tindran grans entrebancs.

 Xavier Sellas, vicepresident CTT Olot: Nosaltres d’entrada no som un esport de contacte, amb el qual la distància entre jugadors està garantida. Potser on ens pot afectar més és en l’apartat del públic.

I és que el públic és un dels elements claus durant molts partits dels olotins a casa.