El nou edifici de la cantonada carrer Mulleras amb Plaça Clarà tindrà de 9 habitatges, aparcament soterrat i baixos comercials

Aquest matí els operaris ja estaven treballant en la construcció d’un bloc d’habitatges a la cantonada entre la Plaça Clarà i el Carrer Mulleras. El carril que va direcció al Carrer Mulleras ja estava tallat a la circulació, el que obligava als conductors a donar la volta a la Plaça Clarà. Una afectació a la qual s’hauran d’acostumar d’ara en endavant.

Segons ha pogut saber Olot Televisió, en una conversa amb l’empresa propietària de l’antiga gasolinera i promotora d’aquest edifici, Fills de Velasco S.A. (Fivesa),  l’obra constarà de 9 habitatges, un aparcament soterrat que s’entrarà pel Carrer Mulleras i uns baixos dedicats per entre un i tres establiments.

Tal i com explica la mateixa empresa, l’inici de les obres s’ha posposat en el temps degut a que antigament en aquest espai va haver-hi una gasolinera, el que va obligar a esperar uns anys a airejar els dipòsits i assegurar-se que no hi havia risc de contaminació. Tanmateix, una de les obligatorietats que haurà de complir l’obra és respectar la fesomia de la Plaça Clarà, de manera que la construcció haurà de conservar les arcades i els porxos. De fet, el projecte ha estat aprovat per la Comissió de Cultura de Girona.

Està previst que, com a mínim, les obres s’allarguin fins la primavera que ve, el que obligarà tallar un carril i fer desviaments del trànsit.

Deixa un comentari