Les noves mesures de seguretat obliguen al Festival Cornamusam a variar la seva programació

El Festival Cornamusam s’havia de celebrar el passat mes de maig en ple estat d’alarma. L’organització, lluny de suspendre’l, va decidir posposar-lo per aquest mes d’agost, concretament aquest proper cap de setmana.

A causa de les noves mesures de seguretat anunciades pel Govern de Catalunya ahir al matí, el festival ha patit alguns canvis en la seva programació.
L’organització ha decidit suspendre la Cornamujam o la Jam Session de divendres a les 10 del vespre i al seu lloc es programarà el concert de Travelling Ratafia.
De moment, es manté l’aforament de 350 persones a la plaça de Braus i plaça del Puig del Roser. L’aforament en condicions normals de l’interior de la plaça és de 1.800 persones. Tot i així, no es permetrà que s’accedeixi en grups de més de 5 persones, encara que sigui un grup de convivència estable.

L’organització demana a tots els grups que mentre estiguin asseguts o mentre es moguin pel recinte del festival, no ho facin en grups superiors a 5 persones.

Des de l’organització, asseguren que la programació pot patir més canvis al llarg de la setmana si es concreta alguna mesura restrictiva més per part del Govern o si així es considera convenient.

x