Passen les temporades i Lluís Graboleda continua allargant el seu currículum al futbol amateur

La trajectòria del porter garrotxí Lluís Graboleda no deixa de fer-se més i més llarga. Just abans del confinament, va arribar a un acord amb el CE Besalú per fer tasques de segon porter a la segona catalana. Tot va arribar després que el seu últim club, el Club Futbol Les Planes, sumessin, contant-lo a ell, tres porters, a més de veure la possibilitat de poder ajudar als besaluencs i el seu tècnic, Manel Puigvert. Aquesta serà la seva segona etapa al Besalú.

Lluís Graboleda, jugador CE Besalú: Jo l’any passat com que érem tres em vaig posar en contacte amb l’entrenador de Besalú i em va dir que només anaven amb un porter i li calia un altre per poder fer els entrenaments o partidets.

Així doncs, a la llista se li ha de sumar ara un nou canvi, i queda així: Garrotxa, Abadessenc, Santa Pau, Hostoles, Les Planes, Sant esteve d’en Bas, Hostoles, Abadessenc, Besalú, Les Preses, Sant Pere Màrtir, Santa Pau, Les Planes, sant Esteve d’en Bas, Les Planes, sant Esteve d’en Bas, Les Planes i ara Besalú.

En Lluís se n’anirà a l’altra punta de la comarca a jugar a futbol, però continuarà fent d’entrenador de porters al Club Futbol Les Planes, a més de jardiner. Al Besalú complirà la seva 33a temporada al futbol amateur, als seus 50 anys, i recuperat de la lesió del taló d’aquiles.

En Lluís, però, té la qualitat de marxar dels equips amb bons amics i amb bon rotllo, fet que ho demostra és que passen els anys i ell continua tornant a equips, els quals feia dècades que no hi jugava, com és el cas del Besalú.

Lluís Graboleda, jugador CE Besalú: M’agrada molt el món del futbol, i tot el que sigui poder jugar, gaudir i estar amb gent, molt millor.

x