Youngster: roba de marca de qualitat al carrer dels Dolors d’Olot

Al número nou del Carrer del Dolors d’Olot s’hi troba des de fa encara no dos mesos Youngster, l’establiment de la Manoli Herrera que regenta des de fa cinc anys; una botiga de roba de moda juvenil. Un nínxol de mercat poc cobert segons aquesta comerciant olotina, que porta més d’una vintena d’anys en el sector.

Manoli Herrera, Youngster: Vam veure que sí, que tothom treballava molt bé de 0 a 12 anys, però de 12 a 18 no (que seria més junior), doncs vam trobar que hi havia una mancança, i costava trobar a Olot línies de roba que als nens i nenes els hi agradés.

A Youngster s’hi pot trobar una gran varietat de marques, en les diferents línies de moda junior, que es caracteritza essencialment, tal i com explica la Manoli, per la bona relació qualitat preu.

 Manoli Herrera, Youngster: Hi ha des de Levis, 3 Pommes, Jean Bourget. Beckaro, G-Star i aquests últims la veritat és que molt bé, una qualitat tremenda.

Des de Youngster, reconeixen que el Coronavirus no ha posat les coses fàcils, i que han de seguir estrictament amb les mesures d’higiene i desinfecció. Pel que fa a la clientela, es senten contents per la confiança que molts olotins i olotines dipositen al comerç local, quan cada dia més els petits comerços estan més eclipsats per les grans superfícies de roba.

 Manoli Herrera, Youngster: Jo suposo que la gent també els hi agrada que els atenguis. Ara quan hem pogut tornar a obrir, després del confinament, em cridava molt l’atenció que els pares em deien que la filla els volia fer anar a comprar roba a Girona. I els pares els hi deien que no, que ens havíem de quedar Olot. I quan sents això, doncs és d’agrair a tota aquesta gent.

I per a tots aquests clients fidels, i nouvinguts, Youngster els hi ofereix una sèrie d’avantatges amb la fitxa client.