El recent ascendit a 2a A CE Sabadell fa estada a les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas

El Centre d’Esports Sabadell està duent una terme una estada a la Vall d’en Bas aquests dies.

Els jugadors d’Antonio Hidalgo, recent ascendits a Segona Divisió A, preparen el nou curs a una de les instal·lacions més desitjades per dur-hi a terme pretemporades, com ho demostra el recent estatge que va fer el Barça femení fa unes setmanes per preparar la lliga de campions i com ja va fer la temporada passada. El Sabadell realitzarà dos partits a la Garrotxa. Avui a partir de les sis de la tarda contra l’Andorra, de Segona B, i diumenge contra l’Osca, recent ascendit a primera Divisió. Els partits es jugaran a porta tancada. Demà, però, els podrem oferir imatges del duel entre sabadellencs i andorrans.