Derrota del CE sabadell davant el FC Andorra en un amistós a la Vall d’en Bas (0-1)

Les instal·lacions de Royalverd a la Vall d’en Bas acullen aquesta setmana l’estada del Centre d’Esports Sabadell. Aquest dimecres els vallesans van rebre la visita del Futbol Club Andorra, en partit amistós de pretemporada.

Un partit amb poques ocasions i arribades a la primera part, la majoria d’elles sense perill. A la segona, en canvi, ocasions més clares, com aquest xut al pal del Sabadell o aquest altre xut llunyà. L’Andorra, però, també va crear perill, en aquesta doble ocasió. Finalment el gol va arribar gràcies a Izan i una acció aïllada. Els andorrans fins i tot van poder fer el segon i el mateix Sabadell empatar el partit, però no va ser així, en un duel amb moltes baixes i poca preparació.

 Antonio Hidalgo, entrenador CE Sabadell: M’agradaria tenir tots els jugadors, perquè haver de fer parits de pretemporada sense comptar amb jugadors per fer dos equips, i haver de fer canvis quan no tocaria, no és el que voldríem…

Ignacio Castro, entrenador CF Andorra: Després d’estar tant de temps parats, teníem ganes de competir, i les sensacions aquestes dues, tres setmanes passades han estat bones, i més jugant contra un equip de la categoria del Sabadell.

El tècnic del Sabadell va valorar positivament l’estada de l’equip a la Vall d’en Bas, on ja van venir la temporada passada.

Antonio Hidalgo, entrenador CE Sabadell: ja vam estar aquí l’any passat. No esperàvem que hi faria tanta calor, pe`ro la veritat és que hi estem molt bé aquí. Estem molt contents.

El que ahir sí vam poder veure de primera mà és la manera com ha canviat el futbol amb tants pocs mesos. Sense salutacions i foto a l’inici del partit, amb distància a les banquetes i mascareta, amb temps d’hidratació durant el partit, sense públic i a un cantó del camp els periodistes i a l’altre els jugadors.

 

x