El Garrotxa Rugby Club vol fer créixer la base i fa una crida als nens i nenes de la comarca

El Garrotxa Rugby Club té previst iniciar en les properes setmanes els entrenaments formatius oberts a tothom al seu camp, situat a les pistes d’atletisme de Sant Roc. L’objectiu és engrescar els més petits interessats en aquest esport i, si és possible, crear un equip sub12, sub 14. Actualment el club compta amb el sènior, conjuntament amb el Banyoles i el Ripoll, el sub 18 i l’equip femení.

 Guifré Vélez, jugador i entrenador Garrotxa Rugbi Club: Portem dos any amb un equip sub 18 i ara volem fer-ne un de sub 14, que el portarien tres entrenadors que formaven part del sub 18 i ara han passat a sènior. Dos nois i una noia. Pot venir qualsevol, només cal que portin ganes de passar-s’ho bé.

Els entrenaments es duran a terme de manera regular durant la temporada els dimarts i els divendres a partir de les sis de la tarda i fins a dos quarts de vuit del vespre. Una bona oportunitat per començar a practicar un esport de 0. No importa l’alçada, la condició física o el sexe, simplement es necessiten ganes d’aprendre i de gaudir del rugbi.

Guifré Vélez, jugador i entrenador Garrotxa Rugbi Club: Al principi sempre fem molts jocs amb la pilota, perquè és una pilota especial, i volem que s’acostumin a ella. El primer any és per entendre que és el rugbi, els seus valors i passar-s’ho bé, perquè així es vulguin quedar.

El Garrotxa Rugbi ja fa anys que s’implica, i molt, a la formació de molts infants i joves de la ciutat mitjançant l’esport, fet que ho demostren iniciatives com el projecte trampolí. Gràcies aquest gran treball, el club mica en mica va creixent i recentment s’ha convertit el club de Catalunya amb més fitxes gràcies projectes com el del rugbi inclusiu.

El club ha posat a la disposició de les persones interessades tres telèfons de contacte i un correu electrònic: 610 81 24 76, 658 42 19 92, 649 31 73 56 i escoletarugby@gmail.com