La Junta General d’Accionistes de la UE Olot aprova el mateix pressupost que la passada temporada i nomena dos nous membres del Consell d’Administració

Aquest dimecres al vespre la Unió Esportiva Olot va dur a terme la Junta General d’Accionistes. A l’Assemblea es van aprovar tots els punts de l’ordre del dia, entre els quals el pressupost per la temporada 2020 2021, dotat en 1.100.000 euros, el mateix que la temporada passada, segons ha esplicat el president, Joan Agustí.

També es van realitzar alguns canvis d’estatut, com per exemple el fet de poder entrar al consell d’administració sense ser accionista. De fet, entren dues cares noves al consell d’administració: Núria Fité i Sílvia Martí, per ocupar els llocs de Quim Danés i Helena Martínez. L’acte es va dur a terme al restaurant La Deu d’Olot seguint les indicacions del protocol sanitari.

 

 

Foto: UE Olot

x