L’equip de govern de Maià de Montcal ha presentat al·legacions a la resolució del Pla Únic d’Obres i Serveis (PUOSC)

L’Ajuntament de Maià de Montcal havia dedicat la sol·licitud del nou Pla Únic d’Obres i Serveis a un únic projecte, la millora i urbanització del carrer Girona, entrada del poble. S’hi volien millorar els serveis i augmentar la vegetació entre el carrer i les residències. L’actuació té un cost de 270.000 euros. La resolució provisional del pla d’ajudes de la Generalitat li atorga, però, menys de la meitat del cost estimat, 157.000 euros. La diferència és de 110.000 euros.

L’Ajuntament ha decidit presentar al·legacions.

Joan Gainza, alcalde de Maià de Montcal: Nosaltres hem presentat al·legacions perquè creiem que la puntuació no és la correcta per la memòria que vam presentar, on s’especificaven unes pautes importants que creiem que complíem. Hem al·legat i veurem el resultat final. Si no ens pugen la quantia de la subvenció, ens haurem d’endeutar o possiblement no la podrem fer.

La de Maià de Montcal és la quarta concessió més baixa atorgada a un municipi de la Garrotxa d’entre les que ja s’han resolt. Només han concedit menys subvenció a Sant Ferriol, 154.000 euros, Besalú, amb 148.800, i Olot, la més baixa, de 127.800 euros, per a un municipi que té altres recursos per sol·licitar subvencions.

x